LAIT er udnævnt til "Ucommerce Powerhouse"

Nr. 1
Temaer:
#braggingrights
Dato: 30.09.2013

Fredag d. 6. september 2013 blev LAIT udnævnt til det eneste såkaldte "Powerhouse" i Danmark og ét ud af kun tre i verden. Hvad betyder det så?

Hvad betyder det så?

Det betyder kort og godt at vi er blandt de førende på Ucommerce platformen. Det har vi nu været længe, men nu har vi, så at sige, papir på det.

Den direkte årsag til at LAIT er udnævnt som "Powerhouse" er at Nickolaj Lundgreen og Nick Frederiksen hver især er udnævnt til "MVP" - Most Valuable Person. Dem er der kun fem af i verden, og vi er det eneste udviklingshus med to af slagsen. Derudover er det også en anerkendelse af den ubetingede fokus LAIT har vist Ucommerce siden 1. version kom på banen for 3-4 år siden.

Årsagen til Nickolajs udnævnelse skal findes i hans engagement i Ucommerce support-forum, kombineret med hans konstante feedback til Ucommerce udviklingsholdet omkring fejlretning, forbedringer og forslag - og så ikke mindst fordi han er en af de bedste til Ucommerce.

Nicks udnævnelse skyldes især hans store arbejde med Uconnector. Uconnector'en er et integrationsværktøj fra Ucommerce, som LAIT forventer os meget af. God arkitektur og gode grundlæggende idéer og holdninger, gør det til et værktøj der bliver "hot" i nær fremtid. Nick har på LAITs vegne været med helt fra starten, og har bidraget med komponenter og udvikling direkte til kernen af produktet. Verdens første Uconnector har vi netop sat i drift på pernillecorydon.com og her har vi at gøre med en integration til E-conomic. Faktisk er der i høj grad tale om en standardintegration mellem E-conomic og Ucommerce - se det vil være interessant for mange kunder!

De to andre udnævnte Powerhouses er Byte5 i Tyskland og The Sitedoctor i England.