Umbraco CMS

Hos LAIT har vi den tekniske erfaring og know-how, som er med til at maksimere din digitale forretning, når du vælger udvikling på Umbraco CMS. Umbraco understøtter alt fra mindre websites til de helt store teknisk tunge. CMS-platformen bygger på Microsoft-teknologier, som ikke er bundet op på licenser. Platformen er gratis. Open source

Udvikling på Umbraco CMS

Tilbage i 2008 er der ingen CMS-platform, der matcher Umbraco. De herskende teknologier er bygget på closed source og er ekstremt omkostningsfulde at tilegne sig. Hos Umbraco er udviklerne de eneste, der tilfører den digitale branchen et virkelig godt CMS bygget på Microsoft-teknologier, som ikke er bundet op på licenser. CMS-platformen er gratis. Open source.

LAIT er Umbraco Gold Partner

Umbraco understøtter alt fra mindre websites til de helt store teknisk tunge. Og at vi får øjnene op for Umbraco udvikling allerede på dette tidspunkt, har gjort os til ét af tidens absolut mest rutinerede udviklingshuse på platformen. En anerkendelse vi honorerer ved at være blandt de bedst uddannede Umbraco-samarbejdspartnere i verden.

I 2008 bliver vi inviteret indenfor som Umbraco Certified Solution Partner – i dag er vi Gold Partner med +15 Umbraco Certified Masters. Intet mindre end alle vores udviklere har således bestået Umbraco’s nyeste certificeringskurser og har derfor den tekniske erfaring og know-how, som er med til at maksimere din digitale forretning. Hos LAIT kan du være sikker på at de som arbejder på dit Umbraco-projekt er veluddannede og erfarne.

En CMS-platform med mange fordele

  • Ingen omkostningsfuld licens

  • Ingen begrænsninger i design

  • Brugervenlig indholdsredigering

  • God integration med Ucommerce

  • Mulighed for tilkøb af færdigtestede moduler og pakker